Henkinen psykoterapia

Ihminen on yksilö ja kuten jokaisen omat elämänkokemukset ja yksilöllisyys vaikuttavat siihen millaisena maailman ja ihmisen tällä hetkellä näkee, niin myös minun elämänkokemukseni ja persoonallinen herkkyyteni vaikuttaa tapaani nähdä asioita. Minulle ihminen on sielullinen olento. Meissä on enemmän kuin fyysinen olemuspuolemme ja ajatukset, meissä on tietoisuus. Sielun ja tietoisuuden huomioiminen tuo terapiaan omat erityispiirteensä. Terapiassa autan sinua rohkeammin löytämään omaa sisäistä keskuksesi ja kuulemaan sisäistä kuiskausta, todellista itseäsi. 

Terapia lähtee kuitenkin aina siitä missä olet juuri nyt ja yhteisestä matkasta sinuun, elämääsi ja itseesi. Kuka sinä oikein olet? Millaisia tunnepuolia sinussa on persoonaasi rakentunut? Millainen haluat olla, mitä haasteita sinulla on ylitettävänä? Millaiset asiat saavat sinut onnelliseksi? Mitkä asiat ovat elämässäsi merkittäviä, hyvinvointiasi ja sisäistä iloa lisääviä? Millaisissa tilanteissa ehkä luovut omasta vallastasi ja miten saada aikaan tarvitsemasi muutos? Mitä jos kaikki sinussa on riittävää ja täydellistä juuri nyt? Mitä jos todellinen henkinen kasvu on itsen täydellistä hyväksymistä ja itsen rakastamisena sellaisen kuin juuri nyt on?  Mielen harha on kokea itsensä vääristyneenä ja unohtaa se täydellisyys mikä on meissä kaikissa valmiina.

Tämä on mahdollisuus ja jos olet kiinnostunut henkisestä kasvusta niin kerro siitä jo ottaessasi yhteyttä. Huomioithan kuitenkin, että mInulle tullessa ei tavitse olla samanlaista ihmiskäsitystä eikä kokemusta ja terapia etenee yhteistyössä, mihin annan ammattitaitoni.